Foto van de lancering van een vermoedelijke Syrische raket.
Volledig scherm
Foto van de lancering van een vermoedelijke Syrische raket. © AFP

Syrische luchtmacht verijdelt Israëlische raketaanval

De luchtmacht van het Syrische regime heeft woensdagochtend vroeg gereageerd op een "Israëlische aanval" en heeft "een aantal raketten" kunnen neerhalen in het zuiden van Syrië. Dat heeft het staatspersagentschap Sana bekendgemaakt.

6 reacties

  • Pepijn Dever

    5 jaar geleden
    Gunther, ik denk dat je religies en volkeren door elkaar haalt. Om te weten welk volk er eerst was ga je DNA van prehistorische skeletten vergelijken met het DNA van huidige volkeren, niet de religie van iemand wat door de jaren heen wel eens kan veranderen.
  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    Beste, geschiedenislessen gemist op school, De basiswetten, met name de Tien geboden, en de Bijbelse geschiedenis van het jodendom zijn de morele en historische fundamenten van het christendom en de islam. Dus de redenering wie was eerst? wie kwam op de grond van de andere? wie bezet van wie?
  • johan debue

    5 jaar geleden
    Israel is nog steeds boos voor het mislukken van het omverwerpen van Assad om zo een marionet van de VS en Israel in het zadel te helpen .Dat zou een aanval op Iran heel wat gemakkelijker gemaakt hebben daar gaat het om en alleen daarom.
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Goed zo, kordaat optreden tegen de Zionistische agressie, waarmee destijds de Syrische "Golan" gestolen werd.
  • haji najib

    5 jaar geleden
    Naatuurlijk Israël mag slagen maar als er terug wordt geslachten dan lopen ze huilend naar papa trump!