Trae Patton/NBC
Volledig scherm
© Trae Patton/NBC

11-jarige jongen werd zwaar gepest omdat hij kanker had, nu krijgt hij Golden Buzzer in ‘America's Got Talent’

TVDe 11-jarige Tyler Butler-Figueroa heeft het hart van alle kijkers én dat van de jury van ‘America’s Got Talent’ veroverd. De jonge knaap werd enkele jaren terug nog zwaar gepest door leeftijdgenoten, omdat hij werd getroffen door kanker. Om de moeilijke periode door te komen begon Tyler viool te spelen, en nu wou hij de jury graag laten zien wat hij al kan. Hij werd meteen beloond met een Golden Buzzer. 

16 reacties

  • Kristof Kempenaers

    5 jaar geleden
    @Peter De Blieck.. Dus zon verhaal is in uw ogen zever.. sukkelaar, hoop stil dat het u nooit overkomt.. met de nadruk op STIL
  • Ella Geerts

    5 jaar geleden
    Heel mooi en ontroerend, dappere jongen, welverdiend ♥️
  • Miguel nieto

    5 jaar geleden
    Ik ga nix zeggen over deze jongen maar dit is 1 fake gedoe..in America got talent 2019 is er een optreden van travestiet Gingzilla en Simon is verbluft terwijl hij die zelfde travestiet tijdens Xfactor 2018 heeft gezien en bejubeld .....fake fake !!!
  • Anonymous

    5 jaar geleden
    Weer typisch dat er een paar hier lekker kritiek spuien... Die jongen heeft talent en dat zijn ziekte hem gedreven heeft maakt het enkel mooier. Waar is jullie empathie?
  • veerle de witte

    5 jaar geleden
    Meneer De Blieck uw reactie is pas zever . Voor zover geweten vragen ze aan de meeste kandidaten de vraag van wat , hoe en waarom met of zonder zijn ziekte in spraak te brengen die jongen verdiende ook zo die golden buzzer. Hopelijk krijg je nooit te maken met die ziekte we zullen elkaar dan nog eens spreken over die ZEVER .