Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Shutterstock

Piepjonge wegpiraat maakt het wel héél bont: burgemeester van Willebroek laat auto van 18-jarige in beslag nemen

De lokale politie van de zone Mechelen-Willebroek heeft op vraag van de Willebroekse burgemeester Eddy Bevers (N-VA) de wagen in beslag genomen van een 18-jarige jongeman die het de voorbije maanden erg bont maakte op de weg. 

56 reacties

  • stephen Lamon

    5 jaar geleden
    goede burgemeester daar precies! neemt zijnn verantwoordelijkheid op! proficiat ! groeten van een Gentenaar!
  • Paul De Meersman

    5 jaar geleden
    Peter Janssen één van de taken van de burgemeester is zorgen voor de openbare orde en veiligheid. Hij kan dan beslissingen nemen om de openbare orde of veiligheid te herstellen. Het is dus geen straf die hij oplegt maar een maatregel om de veiligheid te garanderen. Al laat het artikel wel aanvoelen dat het meer is van wie niet horen wilt moet voelen.
  • Serge Vanlandewyck

    5 jaar geleden
    Als je moet wachten tot dit voor een rechtbank komt hier in Belgie , dan zijn er waarschijnlijk al slachtoffers gevallen. Ik geef de burgemeester gelijk !
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Straffen is de taak van de rechter. Deze burgemeester lapt de scheiding der machten aan zijn laars. Dit is onaanvaardbaar. Wetgevers horen de rechters de mogelijkheden aan te reiken tot inbeslagname, niet zelf rechter te spelen! Gevaarlijke ontwikkeling naar politieke dictatuur,burgemeester blijf bij je leest!
  • Kevin Van Praet

    5 jaar geleden
    Levenslang rijverbod. Dat hij zelfs het recht nimeer heeft om met ne vélo te rijden.