Marine Le Pen.
Volledig scherm
Marine Le Pen. © Photo News

Marine Le Pen moet voor rechtbank verschijnen na verspreiden IS-foto's op Twitter

De voorzitster van de Franse extreemrechtse partij Rassemblement National (RN), Marine Le Pen, moet voor de correctionele rechtbank verschijnen omdat ze beeldmateriaal van terreurgroep Islamitische Staat (IS) had verspreid op Twitter. 

12 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Schandalig, zo'n "politiek proces" en een aanfluiting van "Vrijheid van Meningsuiting" ; de objectief-correct geconstateerde feiten zijn nu eenmaal "de feiten" . Daar een politiek-correct censuur paravent omheen plaatsen camoufleert de waarheid maar de feiten blijven evenwel "de feiten"
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Dit waren allemaal gedeelde foto's die circuleerde op het internet dus wat maakt het dan zo speciaal dat zij hiervoor moet vervolgt worden wie begrijpt dit ? of gaan we kranten , dagbladen en alle internet providers ook vervolgen .
  • Rik Connaerdt

    5 jaar geleden
    Dit is gewoon hilarisch. Een mens zijn mening is vrij en beeldmateriaal mag verspreid worden. Deze censuur is op en top op maat gesneden van een bevooroordeelde politieke kaste.
  • Jan vanderwallen

    5 jaar geleden
    Waarom wil men deze beelden voor ons verbergen met ridicule wetten ? We leven in een 'vrij' continent, de burger moet weten wat er gebeurt.
  • wim Goossens

    5 jaar geleden
    En die van rechts doen zich voor als onschuldige lammatjes, maar meer en meer begint Europa te lijken op wat het 100 jaar geleden was en we weten, hoop ik, allemaal heel goed wat er 80 jaar geleden van gekomen is ....