Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Seks tijdens de huwelijksnacht: 65% van de Vlamingen doet het niet

De ceremonie was geslaagd, het huwelijksfeest nog geslaagder. Moe en voldaan kunnen jullie het bedje inkruipen ... om de pikante lingerie bovenhalen. De naadloze slip ga je snel even omwisselen voor een wat verleidelijker exemplaartje maar als je eenmaal weer voor het bed staat is manlief in slaap gevallen en kruip jij er maar gewillig mee in. De lust is er vaak, de moed meestal niet. 65% van de pasgetrouwde koppels heeft namelijk geen seks tijdens de huwelijksnacht.

25 reacties

  • Tineke Jansen

    5 jaar geleden
    Plan uw trouw voor 's morgens/'smiddags, plan het eerste "feest" (receptie voor of eten met vrienden of zo) voor een paar uur later en vrij in de tussentijd. Simpel. Geen huwelijksnacht nodig dan.
  • Roland Mullender

    5 jaar geleden
    Te zat !
  • Dieder De Brende

    5 jaar geleden
    Te dronken of te moe, ook reeds veel wex gehad voor het huwelijk dus dat speciale is ervan af hé. tegenwoordig hebben we reeds een hele autobus gehad voor we trouwen..
  • Luc Snykers

    5 jaar geleden
    Geen seks tijdens de eerste huwelijksnacht dat beloofd niet veel goeds voor de toekomst !!!!
  • Benny Verhamme

    5 jaar geleden
    Waren beide ziek die avond. Lagen alletwee met koorts in bed. We vermoeden dat het kwam van de ijs die we gegeten hadden, sommige gasten hadden ook last aan hun maag maar gellukkig waren ze niet zo ziek als ons. Dus nee er is toen ook niet veel van in huis gekomen. Maarja is daarna wel ingehaald hoor :).