© Twitter Riadh Bahri

VRT-journalist Riadh Bahri stapt in het huwelijksbootje met Hasseltse vriend

VRT-journalist Riadh Bahri heeft op Twitter heuglijk nieuws aangekondigd. Binnenkort stapt hij namelijk in het huwelijksbootje met zijn vriend Niels.

“Dienstmededeling: ik ga trouwen volgend jaar. Hij zei volmondig ‘ja’”, zo kondigde de journalist zijn verloving met zijn Hasseltse vriend op Twitter aan. Daarbij een foto van de ring die hij aan zijn verloofde gaf, maar ook van het exemplaar dat hij voor zichzelf kocht. “Omdat het kan”, was daarbij de redenering. Op beide ringen zijn de letter N en R, voor Niels en Riadh, te zien. “Nog meer dan ooit overtuigd om deze stap te zetten. Actueler dan ooit!”, schreef hij. Daarmee verwees hij naar ‘Pride Month’, de maand juni staat dit jaar volledig in het teken van de LGBTQ+ gemeenschap. Vroeger was hij er niet zo voor te vinden, maar de laatste jaren kan je hem wel terugvinden op een prideparade. Volgens hem is het belangrijk dat mensen blijven hameren op gelijke rechten en emancipatie. Bahri heeft het op dat vlak persoonlijk niet gemakkelijk gehad. De relatie met zijn vader nam een serieuze duik toen hij zich openlijk outte als homo. Maar ondertussen heeft zijn vader dat wel leren accepteren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. VRT-journalist heeft het gehad met Molenbeek: “Ogen geopend dankzij Hasselts lief”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer