© Instagram

Kardashians vieren Thanksgiving met foto uit de oude doos

Bij de Kardashians is Thanksgiving de ideale gelegenheid om oude foto’s te bekijken. Kylie Jenner, halfzusje van Kim Kardashian en co, vond een kiekje van enkele jaren geleden waar ze samen met al haar zussen en broer opstaat. Een ding is duidelijk: wat is de familie de voorbije jaren veranderd. Ze zijn lang niet de enige die op sociale media tonen hoe ze zich voorbereiden op het feest.

vwh

Van links naar rechts: Rob Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian en Kourtney Kardashian. Op de onderste rij staan Kendall en Kylie Jenner.

Meghan Markle, vriendin van prins Harry, heeft nogal stress om haar kalkoen perfect te krijgen. Dit kiekje is er eentje uit het verleden en bewijst dat ze het wel degelijk kan.

Thanksgiving is een familiefeest en Hilary Duff viert het met een familiekiekje op Instagram.

Eva Longoria zal zich niet opkleden. De actrice gaat voor een Thanksgiving in loungewear, zo blijkt.

Model Chrissy Teigen bewijst dat ze nogal goed is in de keuken met eitjes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Camila Alves, vrouw van Matthew McConaughey, kookt vandaag voor 31 man en vraagt hulp via Instagram.

Bij actrice Kate Hudson worden er alvast enkele taarten gebakken.

Ook Jennifer Lopez is druk in de weer met de voorbereidingen van het feest. "Wees altijd dankbaar", schrijft ze bij een foto van haar weelderige tafel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer