Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Di Rupo zet puntjes op de i na opening richting N-VA: “We willen niet met hen besturen”

Wil de PS nu wel of niet in een regering stappen met N-VA? Partijvoorzitter Elio Di Rupo zette vanmorgen eerst de deur op een kier, maar sloeg die intussen weer helemaal dicht.

311 reacties

  • Bo Boudens

    5 jaar geleden
    Gelieve onze centen niet meer te willen a.u.b. namelijk 143 euro per MAAND per Vlaming. Gelieve zelf voor jullie onderhoud te werken a.u.b.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Di Rupo zet puntjes op de i. Hij wil "la Belgique nous appartient" met de medewerking van de Vlaamse trado's. Het zal uiteindelijk van die partijen afhangen of Vlaanderen terug het volgende rondje zal betalen of de bestuurlijke onafhankelijkheid zal krijgen dat de Vlamingen verdienen. 17.40
  • Moehmena Rahous

    5 jaar geleden
    Gino Denil, dus, voor WOII, gaf de meester in de klas les in het Geints, het Oiljsters, het Antwaarps, het Gaaselts, het Bruigges, vermits er volgens u geen Nederlands of veralgemeende Vlaamse tussentaal gebruikt werd ? Nee, al in de 19de eeuw schakelde men in vlaanderen van het Nederduits naar het Nederlands over. Behalve de 'hogere standen', die bleven in Vlaanderen de tot 1898 enige officiele taal, Frans, spreken.
  • Vera Bres

    5 jaar geleden
    Walen en Vlamingen staan veel te ver uit elkaar , samenwerken gaat nooit lukken , dus best ieder zijn eigen ding en de geldkraan van Vlaanderen naar Wallonië dicht , het moet toch eens gedaan zijn.
  • diane colman

    5 jaar geleden
    Het lijken me wel de Walen die zich roeren en allerlei voorstellen doen en ook weer afbreken, enfin ze proberen van alles, maar de Vlamingen houden zich koest lijkt me... misschien stilte voor de storm... en wanneer moeten ons 2 paljassen regeringsvormers weer voor de koning komen???? Notre Roi….