©  Philip Reynaers  / Photonews
Volledig scherm
© © Philip Reynaers / Photonews

Christophe Deborsu heeft voorstel klaar voor datingprogramma met Vlamingen en Walen

TVNiemand die de kloof tussen onze landshelften zo goed begrijpt als politiek journalist Christophe Deborsu, die zelf getrouwd is met een Vlaamse journaliste. En die kloof wil hij graag een beetje dichten, met een datingprogramma dan nog wel: hij wil daarin Vlamingen en Walen aan elkaar koppelen. 

4 reacties

  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Natuurlijk wil hij die kloof graag een beetje dichten, hij is een Franstalige in hart en nieren. Laten we ons niet beetnemen door de facade ; zijn woordgebruik verraad hem. Enkel de politici zouden ons land willen splitsen , maar ze zijn wel gekozen door de burgers. Trouwens wij willen de STRUCTUREN splitsen, niet het land. De Franstalige politici boezemen hun kiezers angst in om niets te veranderen, om historisch verworven gunsten te kunnen behouden.
  • Dominique Chapelle

    5 jaar geleden
    Walen of Vlamingen zijn niet diegene die het land scheid of gaan scheiden.. Zijn de politiekers die dit willen om maar genoeg stemmen binnen te rafelen. Werd onlangs nog maar eens bewezen.. Vlamingen en walen kunnen best met elkaar overeenkomen.. Zie dit dagelijks op mijn werk, vrienden en omgeving..spreek niet enkel over mezelf. Leg mij anders maar eens uit waren Vlamingen wel met buitenlanders (Nederlanders Italianen Spanjaarden enz) wel overeenkomen..
  • Joris Van Meirvenne

    5 jaar geleden
    enige voorwaarde om mee te doen : frans spreken
  • Jos Verelst

    5 jaar geleden
    Een bekende historicus zei ooit : Sire, il n'y a pas de Belges. Alsof een tv programma iets zal veranderen aan het begrip over het onrecht van 18 miljard transfers van Vlaanderen naar Wallonie.