© Photo News

Adele koopt een huis voor haar ex

Adele, die in april haar scheiding aankondigde, zou recent een tweede woning gekocht hebben in een exclusieve wijk in Beverly Hills. Volgens Amerikaanse media is die woning bedoeld voor haar ex Simon Konecki.

VVA

Adele (30) wil duidelijk niet al te veel afstand nemen van haar ex-man Simon Konecki (45). De Britse zangeres kocht immers recent een tweede woning in de exclusieve wijk in Beverly Hills, waar ze er zelf al drie jaar eentje heeft en waar ze ook erg vaak verblijft.

© Photo News

Amerikaanse media zijn er dan ook van overtuigd dat deze woning voor haar ex bestemd is, aangezien het voormalige koppel bij hun split meldde dat zij samen voor de opvoeding van hun zoontje Angelo (6) zullen instaan. Zo zorgt Adele ervoor dat haar ex altijd in de buurt kan blijven wanneer hij op Amerikaanse bodem vertoeft.

Volgens Variety betaalde Adele 10,7 miljoen dollar, omgerekend 9,5 miljoen euro, voor de woning in kwestie. Voor die prijs krijgt ze vijf slaapkamers, zes badkamers, een bibliotheek, een kunststudio, een hobbykamer, een fitnessruimte en één suite met een haardvuur, een ingebouwde dressing en een bijhorende badkamer.

Eenzaam zal Simon er alvast niet zijn. In de wijk hebben ook Cameron Diaz, Katy Perry, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Jennifer Lawrence en Ashton Kutcher een 'bescheiden' optrekje.

© Photo News

© Photo News

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer