Direct naar artikelinhoud
VideoFilm

Poedelnaakte Kevin Janssens: bekijk de eerste trailer van ‘De Patrick’

De PatrickBeeld RV

Kevin Janssens kwam naar eigen zeggen 17 kilogram aan om de rol van Patrick te spelen in De Patrick. Het personage is de zoon van een naturistencampinguitbater. Hoe dat eruitziet, kunt u zien in deze eerste trailer.

“Dat was heel ongezond”, bekende Janssens in april bij Van Gils & gasten. “En ik had daarna maar een maand en een week om alles er opnieuw af te krijgen voor een andere film. Ik ben in die periode ook heel depressief geweest.”

Het personage Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping die wordt uitgebaat door zijn vader. Wanneer die onverwacht sterft, krijgt Patrick de leiding. Toch is dat de laatste van zijn zorgen: hij is zonet zijn favoriete hamer verloren. De film vertelt een vreemd familiedrama, verpakt als een zoektocht naar zin en onzin van het leven.

Peaky Blinders

Naast Janssens maken onder meer Ariane van Vliet, Hannah Hoekstra, Louis Van der Waal, Pierre Bokma, Peter Gorissen, Josse De Pauw, Katelijne Damen, Jan Bijvoet, Bouli Lanners, Janne Desmet, Tine Van den Wyngaert, Frank Vercruyssen en Jemaine Clement, vooral bekend van Flight of the Conchords, deel uit van de cast.

De PatrickBeeld RV

De Patrick is de debuutfilm van Tim Mielants, bekend van de regie van het eerste seizoen van de reeks Cordon. Recent regisseerde hij twee seizoenen van Legion (gecreëerd door Noah Hawley van Fargo). The Guardian omschreef de reeks als ‘de beste superhero show op tv’. Mielants regisseerde ook de thrillerreeks The Terror voor AMC, en alles van het derde seizoen van Peaky Blinders

De film gaat eind deze maand in wereldpremière op het Internationaal Filmfestival van Karlovy Vary, als onderdeel van de officiële competitie. 

De Patrick komt bij ons in de bioscoop op 28 augustus.

Twitter bericht wordt geladen...