Gilles De Bilde en Stephan Keygnaert.
Volledig scherm
Gilles De Bilde en Stephan Keygnaert. © VTM/HLN

VIDEO. Onze chef voetbal in Madrid: “Denk niet dat Hazard beseft wat hem te wachten staat”

Primera DivisionMadrid ontving Eden Hazard met open armen. Onze analisten ter plaatse Gilles De Bilde en Stephan Keygnaert lieten in de Spaanse hoofdstad hun licht al even schijnen over de nieuwe Galáctico.

1 reactie

  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    De “Hazardhype” mag nu stilaan stoppen. Iedere dag in de media Hazard,Hazard,Hazard het hangt mij de keel uit, en dan al die miljoenen om van te walgen !
  1. Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-speler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dollar-handtas’
    8

    Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-spe­ler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dol­lar-hand­tas’

    Co-commentator Marc Degryse kon het niet meteen beamen, maar Aster Nzemiyana wist het tijdens Antwerp - FC Barcelona in de Champions League zeker: “Jules Koundé, nu ook officieel de best geklede voetballer ter wereld.” De verdediger van FC Barcelona (25) werd afgelopen zondag, voor Barça met 2-4 onderuit ging tegen Girona, gespot met de befaamde ‘Millionnaire Speedy’-handtas die Pharrell Williams voor Luis Vuitton ontwierp en met een kostprijs van 1 miljoen dollar op de markt gebracht werd. Maar ook daarnaast staat Koundé bekend als stijlicoon.
  2. Xavi keert terug op z'n woorden en gaat dan tóch door als coach van Barcelona: “Dit project is nog niet af”
    3

    Xavi keert terug op z'n woorden en gaat dan tóch door als coach van Barcelona: “Dit project is nog niet af”

    Een ommekeer van jewelste. Xavi Hernández zal na dit seizoen dan tóch aanblijven als coach bij Barcelona. Volgens de Spaanse krant Mundo Deportivo blijft hij minstens tot 2025. Op een persconferentie gaven Xavi en voorzitter Laporta meer duiding. “De steun van de spelers is héél belangrijk, dit project is nog niet ten einde.” Na een 3-5-nederlaag in januari kondigde Xavi nog aan dat hij op het einde van het seizoen zou vertrekken.