VIDEO. Hazard kust het logo en de Real Madrid-fans worden gek

De grote Eden Hazard-show. Meer dan een kus op het logo van Real Madrid had hij niet nodig om Bernabéu volledig uit zijn dak te laten gaan. Even daarvoor toonde een gezond nerveuze Rode Duivel zijn beste kunstjes met een halfgouden bal. Hij trapte ook een aantal ballen in het publiek en poseerde gretig voor wat selfies. Een geslaagd saluut van Madrid aan haar nieuwste Galáctico.

7 reacties

  • Suzy Bogaert

    5 jaar geleden
    Topvoetballer,hij verdient dat !!! Geniet ervan Eden je droom is uitgekomen ,TOP!
  • Tjerko Hendriks

    5 jaar geleden
    Lieve Dirk, dat is het leven... (dat zou jij ook doen, als je het geluk hebt in dergelijke omstandigheden te zijn). Dus het is inderdaad belachelijk dat hij wel miljoenen op de bank heeft staan en jij (of ik) niet!
  • Kenny de Blieck

    5 jaar geleden
    Eden heeft 7 jaar laten zien wat hij kan bij chelsea en is alleen maar beter geworden, en dus... zal hij het ook zeker maken bij real madrid en hij zal madrid terug aan de top krijgen. Ik wens hem het beste.
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    Dirk Tuymans wat een belachelijke en bekrompen opmerking. Natuurlijk gaat er (te) veel geld rond in het voetbal, maar die kapitalen komen niet van de voetballers noch supporters. Naast het feit dat ge hun aangekochte inkomtickets kan zien als een bijdrage gaat het voor vele supps en spelers nog steeds over clubliefde en toewijding. Over het groot kapitaal moet ge gaan janken bij kapitalistische partijen als de n-va vriend.
  • Dirk Tuymans

    5 jaar geleden
    Kust het logo...Precies hij heeft er al jaren een band mee...Hij krijgt gewoon nu een pak geld..! Logo speelt hierbij echt geen rol. Belachelijk.