De covers van Marca en AS.
Volledig scherm
De covers van Marca en AS. © Rv

“De koning van Zidanes tactisch bord” en “gemaakt voor álle situaties”: ‘Hazard-koorts’ op Spaanse voorpagina’s

Eden HazardDe voorstelling van Eden Hazard gisteren voor 50.000 dolenthousiaste fans van Real Madrid is vandaag natuurlijk ook groot nieuws in de Spaanse kranten Marca en AS. Daar kijken ze reikhalzend uit naar zijn prestaties in het shirt van de ‘Koninklijke’, terwijl het Catalaanse Mundo Deportivo het toch niet kan laten een prik(je) uit te delen.

7 reacties

  • Nicole Serneels

    5 jaar geleden
    100% akkoord met Anthony Peeters: waarom moeten de Belgen steeds iemand afbreken. We kunnen toch fier zijn op zo'n speler. Men houdt van zijn stijl of niet maar voor de rest heeft hij toch bewezen een goede voetballer te zijn.
  • Anthony Peeters

    5 jaar geleden
    De echte typische Belgen zijn weer commentaar aan het geven hier! In de plaats van toch beetje trots of fier te zijn dat er een Belg bij de beste ploeg ter wereld gaat spelen! Hij heeft al veel bewezen in Engeland en Spaanse competitie is iets slechter dan de Engelse! Behalve tegen barca en atletico zijn het echte top matchen.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Hazard gaat het waarmaken in Spanje, en zij die daar niet aan geloven en alleen maar op zoek zijn naar kritiek, begrijpen niks van voetbal. Ga lekker naar darten kijken..
  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    Hopelijk kan hij het daar waar maken. Hij heeft tot hiertoe nog geen bal getrapt.
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Er zijn ook foto's uit het verleden waar hij een Real truitje draagt dus de reactie van die Catalanen doet niets terzake