Théo Hayez is sinds 31 mei vermist in Australië.
Volledig scherm
Théo Hayez is sinds 31 mei vermist in Australië. © Federale Politie

“Politie vraagt vrijwilligers om zoekacties naar Théo Hayez voorlopig te staken”

De vrijwilligers die in het Australische Byron Bay zoeken naar de al vijftien dagen vermiste Théo Hayez lassen een pauze in. Dat doen ze volgens de Facebookgroep Byron Bay Community Board op vraag van de politie. Die vreest dat mogelijk belangrijke sporen naar de jonge Belg verloren zouden gaan door de voetstappen van de vele vrijwilligers. Intussen is de papa van de 18-jarige Théo in Australië aangekomen.

8 reacties

  • Sally Bewicked

    5 jaar geleden
    ik wens de ouders veel kracht en moed. laten wij hopen dat hij verdwaald is en snel gevonden word. bb
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    en hoe zit het daar met de krokodillen populatie, een verdwaald exemplaar ontmoet wat zou betekenen niet meer terug te vinden.Sprak die jongen dan niet met het personeel van de jeugdherberg zeker als men alleen reist veelal de toeverlaat en hen iets over zijn plannen vertelt. En wie waren de andere herberggasten aldaar.Ayers Rock in de buurt?
  • Ariane Scherman

    5 jaar geleden
    @ Frank Joos: Een jaar heeft het probleemloos gegaan. Nu net tijdens zijn laatste week van een goed verlopen jaar loopt er iets mis. In deze tijd kan je aan je eigen voordeur de verkeerde persoon op het verkeerde moment tegen komen.17 jaar of 37 jaar of 57 jaar maakt dan echt niks uit. Het is sjiek van die ouders dat ze hun zoon dit avontuur gegund hebben en hij duidelijk geen onbezonnen reis gemaakt heeft daar. Als dit al niet meer kan, dan heb ik eerder vragen over de huidige maatschappij!!
  • Zohra Faysal

    5 jaar geleden
    Jammer dat mensen het onmiddellijk in het negatieve trekken. Zoals al meerdere malen aangegeven is het een zeer verantwoordelijke jongeman. En je kind alleen op vakantie laten vertrekken is een teken van vertrouwen. Zijn ouders zou het zeker niet laten gebeuren, als het niet goed zou aanvoelen. Probeer je gewoon voor te stellen wat de ouders nu meemaken. Steun hen waar je kunt. Ze kunnen het gebruiken
  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    Waarom zou dit onverantwoord zijn? Is het niet de droom van elke jongere om een droomavontuur te beleven alvorens het serieuze leven begint? We weten allemaal wel dat het nadien meestal van uitstel naar afstel gaat. En daarom gaat mijn volledig medeleven naar de familie en vrienden van Theo. Er valt hen niets te verwijten. Ik zou zo graag willen dat dit toch nog goed kan aflopen, dat hij gewoon verloren gelopen is en dat hij gezond teruggevonden wordt...