Zorg dat je huis opgeruimd is tijdens een bezichtiging. Een bloemetje op tafel zorgt voor een aangename sfeer.
Volledig scherm
Zorg dat je huis opgeruimd is tijdens een bezichtiging. Een bloemetje op tafel zorgt voor een aangename sfeer. © Sibomat

Huis verkopen? Zo trek je potentiële kopers over de streep

LiviosAlles staat of valt met een goede eerste indruk. Een waarheid die zeker ook geldt bij de verkoop van een woning. Wil je je woning zo aantrekkelijk mogelijk maken, zonder dat je daarvoor grote kosten moet maken? Dat kan met deze tips van bouwsite Livios.

4 reacties

  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Niet teveel onnodig renoveren: vloeren en tegels worden sowieso door de koper 'gepersonaliseerd'. Uitgebroken, dus. Volgens mij dromen de meeste kopers van een sloophamer om vloeren en tegels uit te breken. Niet te veel aan denken: het zou misschien ook uw hàrt breken ...
  • Mark Van Puyvelde

    5 jaar geleden
    Inderdaad Bruno Beirnaert, ons huis is altijd proper en netjes, ik heb geen lekkende kranen of losse tegels, ... alles wordt onmiddellijk hersteld als het stuk is.
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Minstens zo belangrijk: ga niet bij alles uitleg geven, maar gun de mensen rust om zich een idee te vormen en hun dromen gestalte te geven. Het is niet alleen hoe zij het vinden, minstens zo belangrijk is wat zij ervan kunnen maken. Zo draag je ook je eigen hoffelijkheid over op de hoffelijkheid van de woning.
  • Bruno Beirnaert

    5 jaar geleden
    Gewoon zoals ons huis er altijd bijligt dus...