Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nog steeds geen witte rook na sociaal overleg bij skeyes, maar acties onwaarschijnlijk

Het sociaal overleg bij luchtverkeersleider skeyes heeft ook vandaag nog geen witte rook opgeleverd. De onderhandelingen tussen directie en vakbonden worden op 24 juni voortgezet, zo werd bij skeyes vernomen. Aan vakbondszijde valt te horen dat de gesprekken traag vooruitgaan en dat er nog een hele weg te gaan is.

4 reacties

  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    En dat blijft maar duren! President Reagan zei toen er een landelijke staking was van de luchtverkeersleiders: 'morgen allemaal aan het werk of jullie vliegen buiten'. Hij heeft ze buiten gesmeten, alles hens aan dek geroepen (gepensioneerden, militairen, en anderen die er verstand van hadden) en het was miserie voor de komende drie weken. En daarna was alles terug ok. Hier is men aan de dialoog en men blijft maar ja-en en nee-en.
  • CV DL

    5 jaar geleden
    Jep, daardoor verleden maand 8 uur later op bestemming gekomen maar in Hongkong heb ik het me niet laten spijten en daarna kunnen doorvliegen naar de Filippijnen. Vgende keer wel Schiphol
  • Guy Diels

    5 jaar geleden
    Al mag het mank lopen tussen de werknemers en de bazen, ik vindt het niet kunnen dat ze daar voor staken. Het wordt tijd dat het Parlement een wet goedkeurt die verbied van te staken voor sociale beroepen!!! Al de beroepen die werken met en voor de mensen samen brengen op een lijst waarmee staken verboden wordt. Laat de vakbondsafgevaardigden hun werk doen en laat de werknemers verder werken. Het is telkens de kleine man die de dupe ervan is van al dat werk neerleggen.
  • André Gijbels

    5 jaar geleden
    Ik verwacht weeral een staking tegen het groot verlof