Archiefbeeld van een grote cannabisplantage ter illustratie.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een grote cannabisplantage ter illustratie. © BELGA

Cannabis ter waarde van 1,5 miljoen euro (!) gevonden in gebouw in Luik

In een gebouw in Luik is gisteren bij een huiszoeking meer dan 150 kilo cannabis gevonden, met een marktwaarde van 1,5 miljoen euro. Dat heeft het parket van Luik deze namiddag bekendgemaakt tijdens een persconferentie over de inbeslagname.

4 reacties

  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Ja jayse, en dan gaan de criminelen onder de prijs verkopen … Je moet alleen nog maar kijken naar medicatie of voedingssupplementen online tegenover de apotheken.
  • jayse abdul

    5 jaar geleden
    Ik weet hoe je kan vermijden dat er nog 1 enkele illegale plantage kan opgezet worden door criminelen. En die oplossing is heel simpel: legaliseren van zelfteelt cannabis. Mensen zijn niet dom, ze gaan geen 10€/g geven aan een plant die letterlijk overal op aarde kan groeien. Voor de mensen die te klein wonen voor een plant, zijn er de social clubs. Dat zijn vzw's die planten kweken in naam van hun leden. War on drugs kost veel geld, en levert geen resultaat. Legalisering treft criminelen hard
  • Dirk Hofstede

    5 jaar geleden
    Ik wist niet dat de cannabis zo duur was in Belgie. 150 kilo brengt hier in Nederland nu op dit moment hooguit 600.000 euro op.
  • Filip De Bakker

    5 jaar geleden
    Goed zo politie! Nultolerantie voor drugs.