Op het nieuwe platform, dat qua lay-out sterk op streamingdienst Netflix lijkt, staan ook nieuwsberichten over onder meer tv, sport, muziek en entertainment.
Volledig scherm
Op het nieuwe platform, dat qua lay-out sterk op streamingdienst Netflix lijkt, staan ook nieuwsberichten over onder meer tv, sport, muziek en entertainment. © Proximus Pickx

Tv-zenders verklaren Proximus de oorlog

De vier belangrijke Belgische televisiezenders leggen een bom onder Pickx, het nieuwe tv-platform dat Proximus eerder deze week lanceerde. Ze nemen het niet dat de telecomgroep haar televisieaanbod grondig moderniseert zonder dat ze daar vooraf hun fiat voor hebben gegeven. Dat schrijven De Tijd en L'Echo vandaag.

61 reacties

  • Gerrit Mangé

    5 jaar geleden
    Idd de prijzen worden telkens maar verhoogd, maar de zenders geven series van de jaren 70 en 80 . Dan moeten ze ook niet zagen over de manier waarop Proximus zijn platform organiseert. Zij moeten zich enkel bezig houden met de programmatie van fatsoenlijke programma's.
  • Luc Ver Eecke

    5 jaar geleden
    Ik weet maar èèn ding ze verhogen om beurten ( telenet ) hun prijzen en veranderen heeft geen zin . En de prijzen swingen de pan uit voor de gewone mens . Ook weer de hoogste van ons omringende landen dus het rampzalige Europa !!!
  • Ana Pina polanco

    5 jaar geleden
    Wie beslist er uiteindelijk? Wij als klant horen die te nemen. Wij betalen tenslotte de peperdure rotrekeningen!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Moet je als bedrijf nu al de goedkeuring hebben van je concurrenten eer je iets doet ? Het is ver gekomen. De anderen moeten niet van hun oren maken, ze moeten concurrentieel blijven en het dus beter doen dan Proximus.
  • Jeroen Keppens

    5 jaar geleden
    Tijden zijn veranderd en die zenders zien bakken inkomsten minder binnen komen, omdat we de reclame kunnen doorspoelen. Ze hebben jaren op een bubbel geleefd waar geboeg geld binnen kwam om riante lonen uit te delen. Nu dat minder binnekomt willen ze niet meteen minder verdienen, dus zullen ze eerst de kwalliteit uithollen van de programmas.