Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Explosie Noorse tanker “niet te wijten aan mechanische of menselijke fout”

BuitenlandDe exacte oorzaak van de explosie op een Noorse olietanker in de Golf van Oman is nog altijd niet bekend, maar volgens uitbater Frontline gaat het alvast niet om een "mechanische of menselijke fout". Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.

5 reacties

  • Jan Ooms

    5 jaar geleden
    Dieder, hoewel ik niet denk dat Iran hiervoor verantwoordelijk is, heeft de Iraanse marine wel degelijk meerdere (7 voor zover ik kan nakijken) duikboten.
  • Dieder De Brende

    5 jaar geleden
    Geen boor in de buurt en vliegende objecten, lijkt op kleine raketten en duikboot.. Iran heeft al zeker geen duikboten. Ook zijn de foto en beelden toch minstens verdacht te noemen... Ik ben zeker dat de bemanning in dat deel dubbel waakzaam zijn voor eventuele piraterij en hierdoor wel geloof dat ze iets gezien hebben.
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Alleszins niet Iran. Dit is zo doorzichtig.
  • Dominique Goens

    5 jaar geleden
    Ik ben er 99% zeker van dat de saudi's hun eigen tankers zogenaamd saboteren om met de haaien uit Israel en VS een oorlog te ontketenen.
  • Daniel Nicolas

    5 jaar geleden
    Natuurlijk zit Israël of Trump hierachter. De laatste militaire grootmacht in het Midden-Oosten moet er aan geloven. Met een drogreden net zoals bij Irak, Libië en Syrië.