Patrick Van Gansen in de volgwagen.
Volledig scherm
Patrick Van Gansen in de volgwagen. © instagram patrickcyclelive

Patrick Van Gansen wilt klacht indienen tegen rensters die hem beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag

WielrennenWielermanager Patrick Van Gansen gaat een klacht indienen wegens laster tegen de wielrensters die hem beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag. “Ik wil de beschuldigingen formeel ontkennen.”

12 reacties

  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    Wie zegt er niet dat die dames avances gedaan hebben om geselecteerd te worden? Maar mannen worden in deze context eerst neergesabeld op een rechtbank. En dan komen die dames af met feiten die zoals ze zeggen reeds een paar jaar bezig zijn! Eén iemand spreekt en het peloton volgt?
  • Rudy Vanden Broeck

    5 jaar geleden
    Helemaal niet akkoord met de stelling van iedereen hier onder. Wij mannen maken gewoon geen schijn van kans tegen zulke dames. Er wordt nu gewoon aangenomen dat indien zoiets wordt gezegd het ook waar moet zijn. Jullie zijn nu gewoon al aan het veroordelen alvorens er ook maar iets is bewezen.
  • rudiger cloots

    5 jaar geleden
    hij moet het bewijzen niet zij hoor zo simpel is het.
  • Paul Standaert

    5 jaar geleden
    Vaak zijn dergelijke klachten maar het topje van de ijsberg. Nog teveel mannen denken dat een vrouw zich moet schikken naar hen. In doen en laten. Het zou mij verbazen mochten die klachten uit de lucht gegrepen zijn. Ik wens de betrokkenen veel moed en sterkte. Dank zij hen kan misschien voorkomen worden dat andere rensters ook slachtoffer worden...
  • Inge De Bruyn

    5 jaar geleden
    Zeker doen jongen ! Een ongegronde klacht indienen is ook een misdrijf namelijk. Boomerang.