BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Campenaerts wint Baloise-koninginnenrit, eindzege kan sterke Evenepoel niet meer ontsnappen

WielrennenVictor Campenaerts (Lotto-Soudal) heeft de koninginnenrit van de Baloise Belgium Tour gewonnen. In een mini-versie van Luik-Bastenaken-Luik bleef hij Andreas Kron (Riwal Readynez) voor. Een indrukwekkende Remco Evenepoel (Deceuninck-Quick.Step) werd derde. De eindzege kan hem bijna niet meer ontsnappen.

11 reacties

  • RONNY HOLSBEEK

    5 jaar geleden
    Alles draait om één renner, Remco VEP. Precies of er rijdt maar koureur. Mensen toch, open de ogen. Dit is niet normaal, en dat voor een19jarige.Sorry maar Ik geloof er niet in. Hij maakt de andere renners gewoon belachelijk. Het gaat te gemakkelijk.
  • carlos de picker

    5 jaar geleden
    Peter Vercauteren, de nagel op de kop man. ik kan niet anders dan fan zijn van Evenepoel, zo jong en al zo volwassen en met twee voeten stevig op de grond, super. Hier gaan we nog veel plezier aan beleven.
  • Johan Verhoeven

    5 jaar geleden
    Eerst bijt Campenaerts zijn tanden stuk op Evenepoel - hij kon amper of niet het wiel van Remco houden - en nu valt ook die blaas van een Wellens door de mand. Wat heeft die Wellens eigenlijk al gepresteerd? Regelmatig hoog van de toren blazen, maar een topkoers winnen... dat zal Remco nog eerder doen dan hij, let op mijn woorden.
  • Lena Van Liedekerke

    5 jaar geleden
    Wellens is eens goed met de voetjes op de grond gezet.. Zal pijnlijk zijn.
  • Jens Vandebergen

    5 jaar geleden
    2 op een rij voor Lotto