Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hans Bonte na uitzondering cumulverbod Crombez: “We moeten absoluut een nieuwe voorzitter hebben”

John Crombez moet stoppen als voorzitter van sp.a. Dat zegt zijn partijgenoot Hans Bonte, burgemeester van Vilvoorde en tot voor kort Kamerlid, aan VTM NIEUWS. De partijleiding is haar geloofwaardigheid kwijt en Crombez moet de verantwoordelijkheid opnemen voor de slechte verkiezingsuitslag, zegt Bonte. Hij is daarmee het eerste sp.a-boegbeeld dat zich openlijk uitspreekt tegen John Crombez als voorzitter.

65 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Bonte is geen populist. Een politicus die ook een mening durft verkondigen die niet populair is en die hem stemmen kan kosten. Veel meer respect voor dat soort politici dan voor de windhanen die voortdurend draaien met de wind mee.
  • pierre de smet

    5 jaar geleden
    Meneer Bonte wat het verlies van je partij betreft moet je niet ver zoeken , schandalen , graaien en vreemdelingen , meer is het niet , we kunnen niet ontkennen dat je partij heel lang geleden goed heeft gedaan helaas de laatste jaren .....
  • Patrick Soetens

    5 jaar geleden
    Bonte werd niet herverkozen maar ontvangt wel 370.000 Eur uittredingsvergoeding gespreid over de komende jaren. Dat kunnen ze hem al niet meer afpakken, je moet er niets meer voor doen en tegelijk kan je je loon als burgemeester ontvangen. Ze hebben goed voor zichzelf gezorgd de politici (voor één keer waren alle partijen het met elkaar eens). Maar ga dan niet de moraalridder uithangen.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Dat soort opmerkingen zijn gewoon laag bij de gronds, Fons Casteels. En zeggen meer over degene die ze verkondigt dan over deze waar het over gaat.
  • jan geens

    5 jaar geleden
    Hoe zou het komen dat de mensen hier maar niet op willen stemmen ?