Theo Francken (N-VA) en Didier Reynders (MR)
Volledig scherm
Theo Francken (N-VA) en Didier Reynders (MR) © Photo News

Francken: “Repatriëring van IS-kinderen is promotiestunt voor kandidatuur Reynders”

De repatriëring van de zes kinderen van Belgische IS-strijders is een promostunt om de kandidatuur van minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders bij de Raad van Europa in de verf te zetten. Dat zei oud-staatssecretaris Theo Francken (N-VA) in De Zevende Dag.

53 reacties

  • mark germanus

    5 jaar geleden
    Francken maak je niet meer moe aan de corrupte walen,gaat met jullie partij en VB voor confederalisme en de problemen zijn in één slag opgelost.
  • Anne Callebaut

    5 jaar geleden
    Francken maak gewoon je woorden niet aan vuil en sluit de Vlaamse poort. Is dit nu zo moeilijk. Alles wat ze hebben is van den VLAMING.
  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    Het kan toch niet zijn dat Francken niet beschaamd is als hij zijn eigen uitspraken hoort. Voor de Theo telt maar één zaak postjes en daarvoor zijn alle middelen goed!
  • Jan peeters

    5 jaar geleden
    Francken, jij hebt vijf jaar lang één langgerekte promostunt gehouden met de migranten, vergeten? Zonder ook maar iets op te lossen. Je hebt ze zelfs visa verkocht en nu commentaar geven op kinderen. Moeite aan het doen om De Wever over te halen om met het VB in zee te gaan? Daar hoor jij eigenlijk thuis, je kunt je met moeite inhouden bij elk interview.
  • Frits Vandenberge

    5 jaar geleden
    Franken heeft overschot van gelijk. In de regering werd overeengekomen enkel weeskinderen jonger dan 10 jaar terug te brengen. Nu is bevestigd dat er 2 geen wees zijn en er 1 kind van 14 jaar en een "kind" van 18 jaar bij is. Een volwassene dus. Hoe gaan de grootouders ze hier integreren als ze zelf hun eigen kinderen lieten radicaliseren?