Hans Bonte (sp.a) is geen kandidaat om John Crombez op te volgen als partijvoorzitter.
Volledig scherm
Hans Bonte (sp.a) is geen kandidaat om John Crombez op te volgen als partijvoorzitter. © BELGA

Hans Bonte zelf geen kandidaat-voorzitter sp.a

De Vilvoordse burgemeester Hans Bonte is zelf geen kandidaat om John Crombez op te volgen als voorzitter van sp.a. Hij wil zich voluit concentreren op de uitdagingen in zijn thuisbasis, maar geeft wel aan dat de nieuwe voorzitter voor een stuk het uithangbord moet zijn van de vernieuwing binnen de partij.

4 reacties

  • peter colson

    5 jaar geleden
    Commentaar geven op de kapitein van een zinkend schip, maar zelf te mottig om die verantwoordelijkheid op zich te nemen. Iedereen wil kapitein zijn van een gerenommeerd schip, maar als een schip de diepte van Titanic opzoekt, dan wil iedereen enkel nog de klagende passagier zijn.
  • Patrick Arnout

    5 jaar geleden
    Net denken als de CDh. Al de mensen die op hen gestemd hebben deden dit om hen de kans te geven mee te regeren. Niet met iedereen, maar zoals bepaald in hun standpunten. Nu jaren gaan nadenken, en het moeilijke regeringswerk aan anderen overlaten, Net of men tegen deze mensen zegt ... bedankt voor jullie stemmen, nu gaan we op bezinning voor een vijftal jaar. Trek jullie plan... wie gaat dan nog voor die partijen stemmen?
  • Stoffel Van Zee

    5 jaar geleden
    De beste stuurlui staan aan wal
  • Patrick De Vlaming

    5 jaar geleden
    Zet die man zo snel mogelijk uit de partij..... hij staat garant voor de ondergang van de partij...!!!!