BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wat een teleurstelling voor de Jonge Duivels: Belgische beloften verliezen EK-openingsmatch tegen Polen

EK voor beloftenDe Jonge Duivels hebben hun openingsmatch op het EK niet kunnen winnen. De Belgische beloften verloren van Polen met 3-2. Leya Iseka zette de Belgen nochtans vroeg op voorsprong, maar ze gaven de wedstrijd helemaal uit handen. 

25 reacties

  • Rob Delbeek

    5 jaar geleden
    Zet vanheusden en Tielemans in die ploeg en we spreken al heel ander, ik vind het best goede lichting. Ok geen lichting zoals we nu hebben in de nationale ploeg, maar dat is dan ook uitzonderlijk
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Dat komt er van wanneer clubleiders en spelers allerhande meer bij hun advocaat zitten en op de rechtbank dan op het voetbalterrein. Waar KBVB en de Pro League groot in zijn. In mekaar vliegen afvangen ,al dan niet met "Propere Handen". Ondertussen maken ze nog altijd met zijn allen de zakken leeg van de modale burger via de gekende fiscale en "sociale" achterpoortjes.
  • Herbert Verbeeck

    5 jaar geleden
    Schot vanuit de tweede lijn moet je ALTIJD hebben. Geen pressing en onvoldoende diepgang. Nog veel boterhammekes eten hoor. Ook tactisch te weinig aangestuurd!
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Luc huon : u heeft gelijk met u analyse ! Het is helaas de waarheid in België Wat een zwakke ploeg die jonge duivels ...
  • Maria Briers

    5 jaar geleden
    Nog enkele jaartjes genieten van Hazard en co... en dan zullen we terug het verlies van de rode duivels moeten gewoon worden, ook tegen zwakke tegenstanders. Er is geen toekomst, er steekt niet één speler echt bovenuit... Jammer!! Of er moeten spelers doorbreken die nu niet bij de beloften spelen.
  1. Wéérgaloze traptechniek van Puertas of foutje van Lammens? En maakte Warleson de blunder van het jaar? Alle JPL-hoogtepunten op een rij
    9

    Wéérgaloze traptech­niek van Puertas of foutje van Lammens? En maakte Warleson de blunder van het jaar? Alle JPL-hoogtepun­ten op een rij

    Union doet weer helemaal mee voor de titel na de overtuigende 0-3 overwinning op de Bosuil. Puertas opende de score met een héérlijke vrije trap. Ook Club Brugge en Anderlecht wonnen met ruime cijfers. Bij Club maakte Igor Thiago na elf wedstrijden droogte nog eens een goal, de zege van Anderlecht - na onder andere een blunder van Cercle-doelman Warleson -, kreeg nog een zure nasmaak toen Anders Dreyer geblesseerd naar de kant moest. Bekijk hieronder de opvallendste fases en de highlights van elke match in de play-offs van het voorbije weekend.
  2. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.