De politie gaf nieuwe beelden vrij van Théo.
Volledig scherm
De politie gaf nieuwe beelden vrij van Théo. © AFP/EPA

Morgen nieuwe zoekactie naar vermiste Théo, vader doet emotionele oproep: “Heb zijn broertje beloofd hem mee naar huis te nemen”

De vader van de vermiste Belgische backpacker Théo Hayez heeft tijdens een persconferentie in Australië een emotionele oproep gedaan om informatie over zijn zoon te delen. Ook riep hij berichtendienst WhatsApp op toegang te geven tot de account van van zijn zoon. “Hij verkeert in gevaar, elke minuut telt.” Het bedrijf zegt zijn medewerking te verlenen. Morgen zal er een nieuwe, grootscheepse zoekactie naar Théo plaatsvinden in de buurt van Cape Byron, meldt vrijwilligster Noeline Smith op Facebook. 

47 reacties

  • Mia Boets

    5 jaar geleden
    Het verdriet is groot zo een sipatieke knul dat ze u maar vlug vinden en nachtmerrie voorouders en familliesterkte
  • Yolanda lammineur

    5 jaar geleden
    Duim mee dat dit toch nog een positieve afloop heeft. Moet verschrikkelijk zijn voor de ouders. Dit wensen je niemand toe
  • jozef van riel

    5 jaar geleden
    Kunnen ze die andere jongen dan niet identificeren? In het filmpje zien we ze samen binnen in de winkel en daarna buiten. Die moeten mekaar toch kennen!!
  • Verlatings Angst

    5 jaar geleden
    WhatsApp berichten zijn end-to-end encryption: zelfs WhatsApp kan de berichten niet lezen. Wat ze eventueel wel zouden kunnen doen is de simkaart "clonen" (via de GSM provider) en die dan gebruiken op de WhatsApp account te herstellen... dan geraken ze nog wel aan de berichten.
  • Rolande De Quanter

    5 jaar geleden
    Hopelijk loopt dit goed af sterkte aan de familie