Wim Naert
Volledig scherm
© Wim Naert

E17 na zes uur opnieuw vrij na ongeval met vrachtwagens

BinnenlandDe E17 ter hoogte van Beervelde is in de richting van Gent rond 12.15 uur opnieuw vrijgemaakt. De snelweg was bijna zes uur afgesloten na een ongeval met verschillende vrachtwagens. Er staat nog wel een lange file. In Lokeren was de rijbaan eerder al vrijgemaakt, nadat ook daar een zwaar ongeval gebeurde. 

67 reacties

  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Cruise controle? Inrijden op file? Op het laatst remmen? En dus weer vrachtwagens? Waar zit de logica van alle opmerkingen, als het mensenwerk blijft, als het twee uur lang geconcentreerd moeten blijven aan het stuur? Als de tijd om is je dan moet rusten? Ik zal het fout hebben, maar de schuld blijft personen met grote voertuigen met zware lasten. Als het fout gaat dan gaat het goed fout, en dat elke dag weer opnieuw.
  • Patrick Smaele

    5 jaar geleden
    Zoveel juiste reacties hier, zowel pro als contra. Algemene conclusie: 'overheid' moet er dringend iets aan doen. Maar die discussieert wie de postjes mag invullen.
  • Prisoner 24601

    5 jaar geleden
    Schuld van de signalisatie. Een inperking tot 50 km/uur op snelwegen moet KILOMETERS op voorhand aangeduid worden (minstens 30 km) en verschillende keren herhaald worden en graduaal 120 -> 90 -> 70 -> 50, plus versmalde stroken km op voorhand. Anders krijg je dit.
  • Prisoner 24601

    5 jaar geleden
    Diegene van de wegsignalisatie is verantwoordelijk ! Werken zijn aangekondigd en NOG rijden ze in op de files.
  • Rik Vrachten

    5 jaar geleden
    Aan alle betweters + specialisten in kwestie ?? De cruise controle is een zéér goed en veilig aparaat . Iedereen die ooit een opleiding ECO DRIVE heeft gehad zal weten dat men er daar op drukt zo véél alst kan op cruise controle te rijden !! 1) is veilig ivm konstante snelheid , 2) is zéér goed ivm minder verbruik + minder uitstoot = milieu vriendelijker !! Alles is onveilig als men het niet naar behoren gebruikt . Vele die hier reageren weten niks maar ook niks van een vrachtwagen + transport !