Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Bitcoin op hoogste niveau in jaar

De prijs van de bitcoin steeg naar het hoogste niveau sinds mei 2018. Berichten dat Facebook op het punt staat een eigen digitale munt te lanceren die overal te gebruiken is, waren goed voor het sentiment.

4 reacties

  • Annie Demeyer

    5 jaar geleden
    Crypto is de toekomst, maar daarom niet noodzakelijk bitcoin of de munt van facebook. Heb zelf ook geinvesteerd doordat ik een handleiding heb gevonden op bitcoinstarters. Zou anders ook nooit geweten hebben hoe ik bitcoin moest aankopen en toch al een zeer mooie winst geboekt. Leuke materie om dieper op in te gaan!
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Verwarring en verwachtingen zaaien tegelijk ! Eerst ZOU de FB-munt bestaan uit de samenstelling van de wereldmunt (echte wisselkoersen van een korf van wereldmunten; €, $,...) en nu ook als vrituele (zoals de Bitcoin) Als ze maar geen "macht" krijgen over het ((beschikbaar (gesteld) geld. Of ZOU dat minder erg zijn dan wat de centrale bankiers toe in staat zijn ? De geldpiraten kunnen best hun (land en) uitvalbasis nu al kiezen.
  • S Wuyts

    5 jaar geleden
    Waarom spreekt idereen weer over Bitcoin, Litecoin is momenteel de grote winnaar met een stijging van 600% sinds eind vorig jaar en nog volop aan het groeien. En ja, het is een bubbel maar dat is geen probleem als je op het juiste moment koopt en verkoopt
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Blijft gebakken lucht.