Bella Thorne
Volledig scherm
Bella Thorne © Photo News

Bella Thorne plaatst eigen naaktfoto's op Twitter om een eind te maken aan chantage

CelebritiesBella Thorne (21) heeft haar eigen naaktfoto’s op Twitter geplaatst nadat een hacker het belastende materiaal in handen had gekregen. Volgens Fox News wilde de anonieme hacker de foto’s van de voormalige Disneyster verspreiden.

42 reacties

  • SERGE VOERMANTROUW

    5 jaar geleden
    In principe niks aan, aan een naaktfoto. Hoe dikwijls liggen ze niet topless te zonnen op een stand. Goed gezien alles zelf posten en het waaid vanzelf over.
  • Patrick Verbelen

    5 jaar geleden
    Dat mag toch niemand verwonderen, ook Google steelt foto's van onze smartphone, zonder onze toestemming, die staan dan zogezegd veilig opgeborgen in de cloud. Tot er eentje dat account kan kraken.
  • Ingrid Van caelenberghe

    5 jaar geleden
    Slim van haar !!!
  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    En uiteindelijk heeft in principe de helft van de aardse bevolking hetzelfde aan hun lijf hangen: 2 borsten en een vagina. En toch zijn we zo preuts als iemand het ziet, wetende dat er 3,5 miljard mensen zijn met hetzelfde, weliswaar verschillende grootte en vorm, kleur, textuur en dergelijke maar toch is het hetzelfde. En de andere helft heeft een zakje met 2 ballen en een penis. En er zijn er altijd bij die anderen voor schut willen zetten zoals hackers die niks beters te doen hebben precies.
  • An Peeters

    5 jaar geleden
    Slimme zet, chanteur heeft niks meer. Laf omiemand met zoiets te chanteren, te lui om zelf te werken ?