Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Duizenden verlaten sportwagens in de woestijn in Dubai: het mysterie ontrafeld

Jaarlijks worden in Dubai tussen de 2.000 en 3.000 dure sportwagens achtergelaten. De beelden maken veel autoliefhebbers woedend, maar met achteloosheid heeft het meestal niets te maken.

12 reacties

  • Benny de Groot

    5 jaar geleden
    'de waarde van de dingen die ze bezitten' .. De financiele waarde dan? Want het blijft maar iets materialistisch hoor.
  • Paul van de velde

    5 jaar geleden
    Probleem in Dubai is dat je het verdiende geld niet naar het buitenland kan versassen maar daar op de rekening moet laten staan. Alleen je eigen inbreng vanuit het buitenland mag je, met veel aandringen, terug mee naar huis nemen. Banken maken er daar een spelletje van je van het kastje naar de muur te sturen wanneer je geld wil opnemen. Overschrijven naar het thuisland kan je vergeten. En maak je wat veel van je oren pakken ze je op en steken je enkele maanden weg. Zo gaat het daar.
  • Stavros Kanakaris

    5 jaar geleden
    Gek genoeg zijn deze beelden een voorsmaakje van hoe het Midden-Oosten er over pakweg 100 jaar zal uitzien wanneer de oliebronnen uitgeput zijn en de gemakkelijke rijkdom met en onder het woestijnzand begraven is. Futuristische wolkenkrabbers tussen opgehoopte duinen.
  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    Och ja, voor hoeveel miljarden staan toestellen op de Maan? Niemand gebruikt ze meer, ze staan er maar te staan. Een archeologische dienst in de jaren stilletjes van een verre toekomst kan er een museum openen.
  • peter verbruggen

    5 jaar geleden
    Chris Deckers : neem het vliegtuig in schiphol en hopelijk heb je geen openstaande boete in nederland . zolang je ze niet betaalt , vertrek je niet .... vergelijkbaar en geloofwaardig