Archieffoto van 19 juli 2016:  Tahar Mejri huilt op het moment dat de doodskisten van zijn vrouw en kind worden ingeladen.
Volledig scherm
Archieffoto van 19 juli 2016: Tahar Mejri huilt op het moment dat de doodskisten van zijn vrouw en kind worden ingeladen. © AFP

De man die vrouw en kind verloor bij aanslag in Nice, is nu zelf gestorven van verdriet

Na drie jaar rouwen om het verlies van vrouw en zoon bij de terreuraanslag in Nice is ook bij Tahar Mejri (42) het leven langzaam uitgedoofd. De treurende echtgenoot en vader kon de rug niet meer rechten en is afgelopen woensdag overleden, zo melden Franse media. De aanslag heeft alzo nog een 87ste slachtoffer geëist.

72 reacties

  • Sandy De Leeuw

    5 jaar geleden
    Een normaal mens kan zoiets niet verwerken , onmogelijk . Van binnen helemaal opengereten van verdriet . Dat herstelt zelfs de beste dokter niet . Eindelijk kan je nu rusten arme man .
  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Vreselijk om met zo'n verlies te moeten leven. Ongeval, ziekte, enz. , kan je misschien nog een heel klein beetje vatten. Maar je familie zien vermoord worden door een opgefokte halve gare die tot een verwerpelijke clan behoort, kom je niet te boven.
  • Paul Kinat

    5 jaar geleden
    Hier zijn geen woorden voor
  • NOEL CLAES

    5 jaar geleden
    Dat doet pijn, sterkte.
  • Lolo Bata

    5 jaar geleden
    Rust zacht!