Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Rutten wil dat Bart De Wever "klare wijn schenkt" over gesprekken met Vlaams Belang

Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten wil dat Vlaams formateur Bart De Wever (N-VA) “klare wijn schenkt” over zijn gesprekken met Vlaams Belang. Vandaag raakte bekend dat N-VA en Vlaams Belang afgelopen zaterdag een drie uur durend gesprek hebben gevoerd over concrete voorstellen voor de eventuele vorming van een Vlaamse regering. 

274 reacties

  • Willem Van de Weghe

    5 jaar geleden
    Zeker zo verder doen Gwendo, de cd&v achterna richting kiesdrempel. Hopelijk hebben jullie dan echt niets meer te piepen en komt het zo waarschijnlijk nog goed met Vlaanderen.
  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Ze heeft nochtans zo'n grote bril op nu en nog ziet ze niet in dat haar partij heeft verloren en zijzelf haar beurt moet afwachten om met de formateur te gaan samenzitten. En wat ze daar in Terzake allemaal kwam zeveren was fake news, gelukkig heeft mw Cools dit keer wel deontologisch correct gereageerd; niet zoals met het interview destijds dat ze afnam van Dries VL.
  • Georgette Dilen

    5 jaar geleden
    Rutten heeft niks te willen!
  • Rolande De Quanter

    5 jaar geleden
    De verkiezingen verliezen en toch nog hoog van de toren blazen en de keuze van het volk daar trekt ze zich niets van aan.
  • Jean Wachtelaer

    5 jaar geleden
    Dat mens durft nogal. De open VLD stelt niks meer voor maar dat madammeke doet nog steeds alsof haar partij geroepen is om de lakens uit te delen.