instagram
Volledig scherm
© instagram

SHOWBITS. Metalhead Steven en wafels eten met Albertooooo

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

0 reacties

  1. 
“Al die negatieve reacties, gewoon omdat ik eerlijk ben”: Bert uit ‘Boer zkt vrouw’ verdedigt zich na kritiek
    PREMIUM
    TV

    “Al die negatieve reacties, gewoon omdat ik eerlijk ben”: Bert uit ‘Boer zkt vrouw’ verdedigt zich na kritiek

    Slechts vier vrouwen schreven zich in voor de West-Vlaamse vlasboer Bert Vermeersch(28) in ‘Boer zkt vrouw’, maar toch nodigde hij maar twee kandidates uit op z'n erf. En enkele opmerkelijke uitspraken leverden hem ook meteen heel wat kritiek op. “Ik vind niet dat je iemand kwetst als je eerlijk bent”, verdedigt hij zich nu voor het eerst. Bert weet dat hij kieskeurig is, maar weet ook perfect wat hij wil. “Ik heb nog nooit kleren gewassen en ik denk niet dat ik dat ooit zal doen.”
  2. Rani De Coninck openhartig over mama met dementie: “Vroeger knuffelde ze nooit, nu is haar harnas weg”
    Play
    tv

    Rani De Coninck openhartig over mama met dementie: “Vroeger knuffelde ze nooit, nu is haar harnas weg”

    Het verdriet van haar verongelukte zus sloeg een krater in het gezin tijdens haar jeugd. Tranen werden niet gedeeld en complimentjes waren uit den boze. Zevenendertig jaar later treft een ziekte haar mama, maar op een bepaalde manier staat Rani De Coninck (53) nu dichter bij haar dan ooit. “Ik voel nu het hart van mijn mama. Mijn échte mama”, vertelt de presentatrice in het meest aangrijpende moment uit het hele seizoen van ‘Door de bomen’.