© Wim Hendrix

Café De Kroon blijft dan toch open

Café De Kroon in de Kerkstraat zal in de huidige staat gewoon open blijven. Eerder vreesde uitbater Eddy Borry dat hij zou moeten sluiten omdat hij van eigenaar Duvel Moortgat 50.000 euro drempelgeld zou moeten betalen.

RVRE

Nicotinebruine kroeg op de rand van den 2060 en 2140 waar je enkel komt als er een hoekje af is. Als er geen af is, krijgen wij dat op een hik en een gauw voor elkaar. Zo wordt café De kroon omschreven op de eigen Facebookpagina. Die omschrijving zal nog een paar jaar accuraat blijven als het van cafébaas Eddy Borry afhangt.

Eind dit jaar zou het handelscontract van café De Kroon in de Kerkstraat met eigenaar Duvel Moortgat aflopen. Om het contract verder te zetten vroeg de eigenaar 50.000 euro drempelgeld, wat voor Borry het einde van zijn café zou betekenen. Nu laat Duvel Moortgat weten dat het contract alsnog verlengd is en dat De Kroon open blijft. “Het contract is voor 36 jaar verlengd en iedereen is gelukkig met de samenwerking”, laat Debby Wilmsen, woordvoerder voor Duvel Moortgat weten.

Lees er vrijdag meer over in Gazet van Antwerpen - Stadskrant

© Wim Hendrix

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER