Kevin Oris en Katrien van B&B De Worfthoeve in Ter Aard.
Volledig scherm
Kevin Oris en Katrien van B&B De Worfthoeve in Ter Aard. © VTM

Ex-profvoetballer Kevin Oris in ‘Met Vier In Bed’: “In plaats van goals te scoren, poets ik nu kamers”

TVNa enkele seizoenen bij Antwerp, ging Kevin Oris (34) z’n voetbalgeluk beproeven in Azië. Met succes, want in Zuid-Korea scoorde hij aan de lopende band en werd hij een cultheld. Maar na zes jaar is Kevin terug in België en runt hij met z’n vrouw Katrien B&B De Worfthoeve in Ten Aard.

1 reactie

  • Georges Merksem

    5 jaar geleden
    Oris Scoort is !! bangelijke kerel , nog steeds een Antwerphart zoals je ook kon zien aan zijn Tshirtje :-)
  1. Booswicht Bertje is terug in ‘Familie’, maar acteur Steven De Lelie niet: “Ze waren gelukkig zo tactvol mij vooraf in te lichten”
    PREMIUM

    Booswicht Bertje is terug in ‘Familie’, maar acteur Steven De Lelie niet: “Ze waren gelukkig zo tactvol mij vooraf in te lichten”

    Gemene Bertje is terug in ‘Familie’. Het personage onderging plastische chirurgie en heeft dus niet langer het gezicht van acteur Steven De Lelie (47), maar van Jan Sobrie. “Een dubbel gevoel, want ik heb die rol heel graag gespeeld”, vertelt Steven. Wat maakte volgens hem de opperschurk uit ‘Familie’ zo legendarisch? En wat doet hij nu in het dagelijkse leven? “Ze mogen mij altijd vragen voor de flashback-scènes.”
  2. “Mijn gewicht gaat niemand iets aan”: ‘Bridgerton’-actrice Nicola Coughlan is allesbehalve een grijze muis
    PREMIUM
    TV

    “Mijn gewicht gaat niemand iets aan”: ‘Bridgerton’-actrice Nicola Coughlan is allesbehal­ve een grijze muis

    “Ik wil de wereld laten zien dat ook een muurbloempje in het middelpunt van de belangstelling kan staan.” Fans van ‘Bridgerton’ leerden Penelope Featherington kennen als een grijze muis, maar in het derde deel van de Netflixreeks is het net zij die op de voorgrond treedt. Een rol die Nicola Coughlan (37) op het lijf geschreven is, want ook zij heeft lang op haar debuut moeten wachten. Al is de Ierse actrice - in tegenstelling tot haar personage - allesbehalve verlegen. “Als je een mening hebt over mijn lichaam: deel deze dan alsjeblieft niet met mij.”