Bella Hadid
Volledig scherm
Bella Hadid © EPA

Bella Hadid gaat door het stof na ‘racistische’ foto op Instagram

CelebritiesBella Hadid is diep door het stof gegaan nadat ze op sociale media van racisme werd beschuldigd. Het model plaatste op haar Instagram Stories een foto waarop ze met haar schoen tegen een raam op het vliegveld zit. Op de achtergrond zijn zowel Saudische vliegtuigen als vliegtuigen uit de Verenigde Arabische Emiraten te zien, waardoor het lijkt alsof ze er tegenaan trapt. 

7 reacties

  • rudi swinnen

    5 jaar geleden
    Er is een volk wat zich altijd voelt of het onrecht wordt aangedaan .... En er zijn nog verenigingen die dat aanmoedigen ook . Wat proberen zij hiermee te bereiken ?
  • Willy Masson

    5 jaar geleden
    Man man man waar gaan we naar toe en waar houden ze zich mee bezig.
  • Ka Ka

    5 jaar geleden
    Mensen die dit racisme noemen zijn zelf schuldig voor het misbruik van dat woord. Er zijn genoeg echte racistische daden te vinden online en dit komt niet eens in de buurt.
  • Raoul Hoylaerts

    5 jaar geleden
    hoe is het mogelijk.ik loop op straat,dus trap ik naar degenen die aan de andere kant van de wereld wonen?waar is men mee bezig.
  • Nikolaas Bouman

    5 jaar geleden
    Deze vrouw is mooi, maar niet bijster intelligent. Iets met voeten betreden is een grote belediging voor moslims. Blijkbaar heeft ze er niet bij stil gestaan. Laten we haar het voordeel van de twijfel geven. En Dior was toch al niks meer met hun huidige creatieve directeur!