Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Wat trek je wel én niet aan naar kantoor bij 25 graden en meer

Het blijft lastig, zomerweer zoals vandaag op de werkvloer. Want je mag je dan de pleuris zweten in een lange broek en gesloten schoenen, in slippers en korte broek moet je op de meeste plaatsen niet komen aandraven wil je professioneel ook maar een beetje serieus genomen worden. Wat doe je wel en niet aan als het zo’n 25 graden en meer is?

9 reacties

  • Jan Sells

    5 jaar geleden
    gewoon gezellig in monokini
  • Herman Hermans

    5 jaar geleden
    Werk eens als arbeider!!!!fysiek zwaar werk met beschermde kledij en zware veiligheidsschoenen in een omgeving die aanvoelt als een sauna! Men zweet al in de kleedkamers als je uw kleren aandoet!
  • Carla Cloots

    5 jaar geleden
    Ze kunnen beter zeggen wat je aan kan doen als je in een magazijn werkt. Op kantoor hebben de meeste toch airco. In een magazijn loopt de temperatuur veel hoger op. Ze denken altijd dat de meeste mensen in een kantoor werken.
  • Dietrich Van Helder

    5 jaar geleden
    Oei, het is nog maar een paar dagen warm en we moeten ons al zorgen maken over de mensen die in een kantoor met airconditioning zware arbeid moeten verrichten.
  • René Lippeveld

    5 jaar geleden
    In wezen ben ik tegen kledijvoorschriften, maar ik vraag me af waarom men zich alweer in de eerste plaats zorgen maakt over wie in een kantoor werkt. Zeer warm weer is vele malen erger voor wie metser of straatwerker is. Toch ? Of zelfs wie hier of daar in "tijdelijke" barakken les moet geven, die is ook veel minder te benijden. Kantoren, zeker recente, zijn nu juist de koelste plekken.