RV
Volledig scherm
© RV

Drie Belgen om het leven gekomen bij familiedrama in Zwitserland

Er zijn drie Belgen om het leven gekomen bij een familiedrama in Zwitserland. Dat meldt het Zwitserse persagentschap Keystone-ATS en is bevestigd door de politie. Het drama werd gisteravond ontdekt in het dorpje Apples, in de omgeving van het meer van Genève, maar zou al vroeger plaatsgevonden kunnen hebben.

14 reacties

  • Diana De Wit

    5 jaar geleden
    Het onderzoek en autopsie zullen moeten uitmaken wat er precies gebeurd is! Tot de resultaten bekend zijn geen kritiek uiten aub!
  • gustaaf carpels

    5 jaar geleden
    Maak me steeds triestig en boos maar Wanneer iemand besluit dat het leven zonder hen ook geen toekomst bied aan hun kinderen gebeuren zulke drama's en is het voor ons onbegrijpelijk maar voor hen is het blijkbaar zo onmogelijk dat er maar 1 weg is veel sterkte aan de familie
  • wim CLAES

    5 jaar geleden
    hoe iemand zijn eigen kind kan vermoorden, in welke negatieve spiraal ben je dan terecht gekomen?en inderdaad , hoeveel gezinsdrama's zijn er de laatste tijd gebeurt met belgen.
  • marc heyrman

    5 jaar geleden
    @peter knaap ... Ff naast de questie ! Geen problemen in nederland? Zal u eens rondleiden op vakantieparken in belgisch limburg waar u landgenoten onder de radar leven in campers omdat ze niet kunnen volgen. En niet zo een paar he maar hondertallen gezinnen. Postadresje en op de camping met massa's schulden in eigen land. Denk daar eens over na, wil je ?
  • Nikolaas Bouman

    5 jaar geleden
    Het fietsje van de zoon staat er nog.... alsof hij er zo op kan wegrijden...... triest. Sterkte voor de nabestaanden.