Donald Trump met zijn zoon Jr.
Volledig scherm
Donald Trump met zijn zoon Jr. © afp

“Ja, die slaven hadden nogal geluk”: Trump en zijn zoon krijgen lesje geschiedenis na uitspraak dat “niemand ooit slechter is behandeld”

“In de geschiedenis van ons land is er nooit iemand geweest die slechter is behandeld dan ik.” Dat Amerikaans president Donald Trump niet vies is van enige zin voor overdrijving is bekend, maar een van zijn recentste uitspraken doen toch de wenkbrauwen fronsen. Ook zijn zoon Donald Jr. is het volmondig met zijn vader eens, maar krijgt op Twitter toch enkele tegenvoorbeelden voor de voeten geworpen.

46 reacties

  • Yvan Lindekens

    5 jaar geleden
    Jean Huysmans: Maluka Zidane heeft duidelijk haar huiswerk beter gemaakt dan u. Als je de politieke geschiedenis van de VS eens doorneemt, kom je er al snel achter dat die niet eenduidig is, zoals ze dat nergens is. Posities wisselen constant: ooit waren de Dem's voorstander van strenge rassenwetten en de Repub's hebben ooit geijverd voor een goede openbare ziekteverzekering. En omgekeerd. Het staat de correcte analyse van Maluka Zidane niet in de weg.
  • princen yvon

    5 jaar geleden
    Ik snap ook niet hoe Francken en Van Langenhoven populair kunnen zijn. Maar omdat Amerikanen precies niet veel verschillen van Vlamingen acht ik het best mogelijk dat Trump met alles wegkomt en terug verkozen zal worden.
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Die man loopt over van ziekelijke zelfpretentie. Best eens laten onderzoeken door specialisten.
  • Jan Lemmens

    5 jaar geleden
    De VS zou ook beter afzijn als ze nooit slavernij hadden gekend.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Trump beweerde recentelijk nog dat de 'Central Park Five' schuldig waren, ook al is de effectieve dader uiteindelijk gevonden. En dan klagen dat HIJ slecht behandeld wordt? Hij verdient alle bagger die over hem gevonden en publiek gemaakt wordt. Het merendeel komt trouwens uit eigen tweets / mond.