19 juli 2014: twee dagen na de MH17-ramp wordt een lichaam geborgen.
Volledig scherm
19 juli 2014: twee dagen na de MH17-ramp wordt een lichaam geborgen. © EPA

“Onderzoeksteam gaat namen van vier verdachten MH17-crash bekendmaken"

Het Joint Investigation Team (JIT) dat het neerhalen van vlucht MH17 onderzoekt, maakt morgen de namen bekend van vier verdachten die mogelijk vervolgd worden. Dat heeft de Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken Olena Zerkal gezegd tegen lokale media.

10 reacties

  • Steven Nevets

    5 jaar geleden
    Inderdaad, geen getuige van de bukraket in de lucht. Wel getuigen van straaljagers. Maleisië krijgt geen toegang tot de zwarte dozen en Oekraïne krijgt vetorecht in het bakje onderzoek!? Zaakske stinkt even hard als het passagierstoestel in het Pentagon 18 jaar geleden...
  • piet brouwer

    5 jaar geleden
    Iedereen die een smartphone heeft met Flightradar24 erop kon zien dat de mh17 er aan kwam en een niet militair toestel was dus die hoge officieren hebben doelbewust een verkeersvliegtuig uit de lucht geschoten pure moord
  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Geen slechte zaak, die Bellincat is pure zwendelarij. Dat er propaganda is tot daar aan toe, maar Bellincat is pure leugen en bedrog. Ze hadden al een foto van de rookpluim van de Buk die niemand heeft gezien en een hele hoax over het transport van een Russische buk die achteraf allemaal gefrabriceerde nonsens bleken.
  • ROBERT GERTS

    5 jaar geleden
    Het verliep helemaal niet zoals werd meegedeeld op de media. De Russen hadden het gedaan . SALUUUUU !!! Gauw een boeing neerknallen en wat beelden vertonen. Neen! Oekraïne had verwacht dat de VN mee tegen de Russen zouden strijden!
  • Hendrik Goris

    5 jaar geleden
    Die firma's betalen geen belasting en spelen inquisitie. Hoog tijd dat ze opgebroken worden in kleinere machteloze firmaatjes. Systeem ATT indertijd.