Emilia Clarke als Daenerys Targaryen in ‘Game Of Thrones’.
Volledig scherm
Emilia Clarke als Daenerys Targaryen in ‘Game Of Thrones’. © Photo News

‘Game Of Thrones’ wil Emmy winnen voor ‘beste script’, en fans vinden het hilarisch: “Probeer het eens bij de Razzies”

TVEr is al heel wat inkt over gevloeid, dus waarschijnlijk weet je al wel langer dat de finale van ‘Game Of Thrones’ niet bepaald in de smaak viel bij heel wat fans. Nu de schrijvers van de show de laatste aflevering hebben ingediend voor de Emmy’s, in de hoop de prijs voor ‘beste script’ te winnen, hebben diezelfde kijkers daar dan ook iets op te zeggen. En dat doen ze natuurlijk via sociale media.

4 reacties

  • Sofie Habils

    5 jaar geleden
    Het laatste seizoen blijkt dus heel slecht. Ik stel mijn oordeel uit want ik heb het nog niet gezien. Maar als het zo slecht blijkt te zijn, lijkt het mij misschien een manier van de schrijvers om het seizoen opzettelijk slecht te maken zodat fans benieuwd zijn naar de boeken, als ze die nog niet kennen. George Martin moet het laatste boek nog uitbrengen. Ikzelf heb ook geen enkel van de boeken gelezen en ben geneigd om ze toch te kopen als dit laatste seizoen mij ook tegenvalt.
  • Ines HUBERT

    5 jaar geleden
    Niet alles was slecht aan het laatste seizoen : daar moet ook niet overdreven worden. Het bleef een goed seizoen ondanks alles. Persoonlijk vind ik alleen de plotse ommekeer van Jamie en de manier waarop hij en Cersei sterven een scenario van GOT onwaardig. En ik vrees dat vele fans zo een moment hebben waar ze een serieus probleem mee hebben. Jammer !
  • Sharon Vandewaetere

    5 jaar geleden
    Je mag het draaien en keren zoals je wil, de finale was gewoon slecht! Alle andere afleveringen waren van hoogstaand niveau en dan de aflevering die eigenlijk de mooiste had moeten zijn was een pure teleurstelling!
  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    Jawadde, de serie die een bijzonder slechts script als basis heeft, die verfilmd werd door ware amateurs, die wat kledij der acteurs betreft, zelfs een neandertaler laat blozen...