REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Bondskanselier Merkel noemt Amerikaanse aantijgingen tegen Iran ernstig

De Duitse Bondskanselier Angela Merkel heeft vandaag gezegd de Amerikaanse aantijgingen tegen Iran ernstig te nemen, maar brak ook een lans voor een vreedzame oplossing voor de crisis in de Golf.

1 reactie

  • Philip Kellens

    5 jaar geleden
    Ze hadden ook zogezegd bewijzen dat Irak chemische wapens had. Alleen jammer dat die nooit gevonden zijn.
  1. LIVE MIDDEN-OOSTEN. Man die zichzelf dreigde op te blazen in Iraanse ambassade in Parijs is gearresteerd
    Play
    UPDATE
    649

    LIVE MID­DEN-OOS­TEN. Man die zichzelf dreigde op te blazen in Iraanse ambassade in Parijs is gearres­teerd

    Een man is vrijdag het Iraanse consulaat in Parijs binnengedrongen en heeft volgens media gedreigd zichzelf op te blazen. Hij leek een bommengordel aan te hebben en zei “wraak te zoeken voor de dood van zijn broer”. De politie heeft het gebied onmiddellijk afgezet en speciale eenheden zijn naar binnen gegaan en hebben de man overmeesterd. Hij bleek geen explosieven bij zich te hebben. De Europese Unie legt ondertussen voor het eerst sancties op aan Israëlische kolonisten om gewelddadigheden tegen Palestijnen. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. Jurylid stapt op nadat identiteit uitlekt, ander lid ontslagen bij start Trumps ‘zwijggeldzaak’
    Update

    Jurylid stapt op nadat identiteit uitlekt, ander lid ontslagen bij start Trumps ‘zwijggeld­zaak’

    Het proces over zwijggeld dat voormalig Amerikaans Republikeins president Donald Trump zou betaald hebben aan pornoactrice Stormy Daniels, is donderdag in New York hervat met een moeilijke juryselectie. Aan het begin van de zitting gaf een van de zeven geselecteerde juryleden er de brui aan, waardoor zes van de twaalf juryleden overbleven, de zes plaatsvervangers niet meegerekend. Tegen de middag werd dan ook nog een tweede reeds geselecteerd jurylid “ontslagen”, nadat bleek dat hij gelogen had.