© street view

Man en baby komen om na sprong uit raam

Een man en zijn baby zijn in Amsterdam om het leven gekomen na een sprong uit het raam van een woning. De politie gaat uit van een vrijwillige sprong van de man, melden Nederlandse media.

gjs

De Eendrachtstraat in de Rivierenbuurt in Amsterdam werd rond 12.30 uur opgeschrikt toen een man met een baby in zijn armen uit het raam van zijn woning sprong. Het is onduidelijk van op welke verdieping ze kwamen, maar ze overleefden de val allebei niet.

De politie kwam massaal ter plaatse en sloot de buurt af. Er zou mogelijk een handgranaat in de woning van de man liggen. Een arrestatieteam is er ook, al wil de politie voorlopig niet zeggen waarom.

Liefdesbreuk?

Het droeve incident kadert mogelijk in een breuk tussen de man en de moeder van de bijna twee jaar oude baby. Volgens Het Parool zijn de twee drie maanden geleden uit elkaar gegaan.

Wat de precieze aanleiding is, is nog onduidelijk.

Een vrouw die in dezelfde straat woont, tweette dat ze er alleen maar om kon huilen. AD contacteerde haar voor meer info, maar ze was toen al gevlucht. “Ik zit nu bij een vriend. Ik ben zelf zwanger en wilde daar alleen maar weg.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer