Hyundai Kona.
Volledig scherm
Hyundai Kona. © Hyundai

Zo ver komen deze veertien elektrische auto's in de praktijk

Elektrische auto's komen in de praktijk veel minder ver dan de officiële verbruikscijfers aangeven. Het Britse consumentenplatform WhatCar? vergeleek alle modellen door ze aan een identieke praktijktest bloot te stellen.

127 reacties

  • Marnix De Luyck

    5 jaar geleden
    Ze zijn weer eens de efficiëntste en veiligste wagen in zijn klasse (elektrisch) vergeten model 3 long Range vanTesla. Officieel bereik 500 km. Reël bereik is van een 450 km.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Hendrik Patyn,juist,betweters en mensen zonder kennis van zaken kan je best maar laten,blijven beweringen doen die op niks slaan tot ze zelf hun onzin beginnen gelo-ven en waarheid houden, was daar al lang achter.Geen energie aan besteden.
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Mr Peeters niet op letten Mr Tamsyn probeert de mensen hier veel blaaskes wijs te maken. Onlangs nog wilde hij de mensen doen geloven dat een batterij van een Tesla het gewicht heeft van 2 passagiers, 540kg, zware gevallen ten huize Tamsyn. Ter info een Tesla S 100d op de snelweg aan 130km/U met de airco op 22 bij 35° geraakt slechts 280km ver, pfffff
  • paul verspeelt

    5 jaar geleden
    Ik ga jaarlijks naar de Grote Prijs van België Formule 1 , en af en toe naar andere races op het circuit van Spa - Francorchamps , 230Km. van mijn woonplaats. Met geen enkel van die tuigen geraak ik heen en terug zonder opladen onderweg , met de meeste kan dat zelfs niet voor de heenrit alleen. En dan zijn er nog , die ons zouden willen doen geloven , dat naar Murcia rijden met zo'n ding een fluitje van een cent is.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Geert Tamsyn ,alweer verkeerde info en verkeerde gegevens,hoop toch maar niet dat je ooit met getallen,gegevens en berekeningen te doen had of moest doorgeven ,zou anders duchtig in honderd gelopen zijn.