AP/Facebook
Volledig scherm
© AP/Facebook

Jongen die laatst met Théo Hayez werd gezien, haalt uit naar hostel: “Ze hadden politie sneller moeten alarmeren”

De zoektocht naar Théo Hayez, de Belgische student die verdwenen is in Australië, is om 11 uur (lokale tijd) hervat in de kustplaats Byron Bay. Ondertussen ligt het hostel in Byron Bay, waar Théo verbleef op het moment dat hij verdween, onder vuur omdat ze pas na drie dagen melding maakten van de verdwijning.

43 reacties

  • Dennis van Gorp

    5 jaar geleden
    Mijn medeleven naar ouders en familie toe die mense gaan echt door een hel, hoever gaat het nog komen ik heb er nu al bang voor om zoiets zelf mee te maken als ouder en ik heb nog geen kind?
  • Henri Dederen

    5 jaar geleden
    Ja mr vanlaethem en hadden jullie minder gedronken was het misschien nooit zo ver gekomen. De verantwoordelijkheid ligt in de eerste plaats natuurlijk bij de persoon zelf en niet bij de bij de hostel.
  • Marcus Camps

    5 jaar geleden
    Ze zullen allen wel grondig doorgelicht worden. Ook zijn eigen levenswandel zal nauwgezet onder de loop genomen worden. Meestal is er wel een serieuzere reden voor zulke delicten dan wat herrie links of rechts. Veel verschil zal het waarschijnlijk jammer genoeg niet meer maken, maar er moet wel een serieus onderzoek volgen.
  • Sally Bewicked

    5 jaar geleden
    het is een droevige zaak spijtig voor de ouders een hostel is een hostel geen hotel of B&B dat is een groot verschil Beter veilig reizen en niet veel tijd alleen doorbrengen in het buitenland beter safe dan sorry
  • s koningdefuijk

    5 jaar geleden
    Theo was een jongen die goed voor zichzelf zorgde,waarom ging hij dan drank halen , met een jongen die hij net had ontmoet, ik denk dat je op 18 jaar nog veel moet leren. En idd het hostel zou op 3 juni zeker is op zijn kamer kunnen kijken waar hij is gebleven . En deze jongen die deze bewering doet had ook is kunnen gaan kijken waar Theo was gebleven, zoekacties zijn echt nodig bij vermissing. De politie zit klem en weet echt niet meer waar ze moeten zoeken