CEO Jef Colruyt
Volledig scherm
CEO Jef Colruyt © BELGA

Colruyt-aandeel zwaar onderuit op beurs

Het aandeel van Colruyt heeft op de beurs van Brussel zijn grootste klap sinds 2016 gekregen. Na meer dan een uur handel stond het aandeel op een verlies van bijna 12 procent. Beleggers zijn ongerust over de waarschuwing die de supermarktketen gisteravond bij de publicatie van zijn jaarresultaten lanceerde. Het bedrijf zegt nog meer prijs- en promotiedruk te verwachten op de Belgische markt.

47 reacties

  • Kris Fierens

    5 jaar geleden
    Hoge bomen vangen veel wind. Dat er het laatste jaar opnieuw ook een groei was van meer dan 500 medewerkers is met geen letter te lezen. Maar ja ING , die de daling in gang hebben gezet heeft ervaring met het nekken van de mensen. Vraag het maar eens aan de mensen die door hen op straat zijn gezet de laatste jaren. En ze zijn toevallig ook Nederlanders, dus die pas eigen volg eerst toe, en iedereen maar Bol.commen en Albert Heynen.
  • danny janssens

    5 jaar geleden
    winkel bijna steeds in Aldi of Lidl, vroeger veel meer in Colruyt. Ik hou niet van de producten van A.H., niet belgisch genoeg
  • georges jorge

    5 jaar geleden
    Colruyt is een Belgisch bedrijf, niét te vergeten. En, een goede raad voor wie prijsbewust is: doe uw boodschappen in de winkel het kortst bij uw woning: u spaart véél brandstof uit.
  • Frans Hover

    5 jaar geleden
    Colruyt de "goedkoopste" laat me niet lachen
  • maud hallett

    5 jaar geleden
    Ik ga in principe niet bij Albert Heyn, die werkt met studenten en geeft dus geen job aan mensen die het echt nodig hebben bovendien kaapt hij klanten weg van onze winkels,. Ik blijf trouw aan mijn colruyt