Monki
Volledig scherm
© Monki

Modemerken blijven voor lingeriecampagnes inzetten op vrouwen in alle vormen, kleuren en maten

De zogeheten lange, slanke Angels van Victoria’s Secret waren ooit dé maatstaf in de wereld van de lingerie maar die tijd lijkt ondertussen voorbij. Labels kiezen alsmaar vaker voor modellen in alle vormen, kleuren en maten. Armen met striemen, billen met cellulitis en vetrandjes zijn geen uitzondering meer en daar komen anno 2019 net veelal positieve reacties op. We maakten een overzicht van een aantal van de nieuwste voorbeelden.

6 reacties

  • Caitlynn Vantongelen

    5 jaar geleden
    Prachtig om deze dames te zien! Zeker zij met een “niet zo perfect buikje”; iets waar ik zelf ook met te kampen heb. Enkele zijn aan de zware kant, maar zij verdienen ook mooi en degelijk ondergoed.
  • Nico Herbots

    5 jaar geleden
    ja goed, sommigen zijn echt te zwaar, maar zware mensen hebben toch ook recht op degelijk ondergoed? Net zoals mollige en slanke dames. En een lingeriemerk wil toch vooral verkopen, lijkt mij. Dan is het dom om een groot deel van je doelpubliek te negeren. Ik kan me voorstellen dat iemand die geen maatje 32 heeft het prettig vindt om te zien hoe bepaalde kleding staat op iemand met een gelijkaardig postuur.
  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Hehehe,Eindelijk.Die vel over been modellen zijn allesbehalve gezond.Geef mij maar lekkere houvast
  • Mieke Loots

    5 jaar geleden
    Mannen toch get a live. Liever wat ronder en genoten dan een jaartje meer en groen zien van de honger of jaloezie omdat ge niet kunt/mocht eten wat je wou. Mieke loots
  • Billy De Buck

    5 jaar geleden
    Niets mis met er niet als een model uit te zien, maar sommige van die meiden hebben wel een gezondheidsprobleem als ze zó zwaar zijn. Laat ons een diabetesrisico niet glamoriseren. Ik vermoed dat zij ook gelukkiger zouden zijn met enkele kilos minder, zodat ze niet naar een “body positivity” campagne moeten verwijzen om zichzelf aantrekkelijker te tonen jegens de buitenwereld. Zwaarlijvigheid eist meer levens dan ondergewicht in de Westerse wereld; vergeet dit niet.