© Brecht Ceyssens

© Brecht Ceyssens

thumbnail: null
thumbnail: null

BS Icarus houdt festival op school

Met het einde van het schooljaar in zicht, organiseerde BS Icarus dit jaar op vrijdag 14 juni haar jaarlijks schoolfeest. Dit jaar werd er uitgepakt met een heus festival. Een feest voor jong en oud met muziek, kermiskraampjes, lekker eten, optredens én de kans om te overnachten op het grasveld van de speelplaats.

Brecht Ceyssens

Met een gezonde portie spanning kwamen de leerlingen van BS Icarus vrijdagochtend naar school. Het was namelijk de dag van het langverwachte festival dat van start zou gaan na het laatste belsignaal. Met behulp van enkele ouders konden de leerlingen en leraars de speelplaats omtoveren tot een festivalterrein. Alle elementen waren aanwezig om er een geweldig feest van te maken: een podium, leuke randactiviteiten, een frietkraam, een dj-booth, drankstandjes, een live-band,... Het feest ging letterlijk door tot de vroege uurtjes, want dit jaar was er de mogelijk om te blijven slapen op school! Veel ouders en leerlingen hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om hun tent op te slaan op het grasveld van de school.

Het festival begon met de optredens van de kleutertjes, begeleid door de kleuterjuffen. Vervolgens mochten de leerlingen deelnemen aan verschillende activiteiten. Nagelkloppen, spekhappen, schminken en nog veel meer leuke activiteiten waren voorzien door de leraars. Een live optreden mocht niet ontbreken op het festival. Country duo Highway wist de bezoekers te doen dansen en (mee)zingen. Zodra de zon onder was, werden de vuurkorven aangestoken en de kampvuurverhalen verteld. Eenmaal ontwaakt konden de gasten rekenen op een heerlijk ontbijt.

De editie kenden een groot succes met een talrijke opkomst, een heerlijke sfeer en veel ambiance.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer