Igor Girkin alias Strelkov
Volledig scherm
Igor Girkin alias Strelkov © EPA

Deze mannen worden verdacht van het neerhalen van vlucht MH17

De onderzoekers van het Joint Investigation Team (JIT) gaan vier mensen vervolgen voor betrokkenheid bij het neerhalen van MH17 in 2014. Het gaat om Igor Girkin, Sergei Doebinski, Oleg Poelatov en Leonid Kharchenko.

10 reacties

  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    Jullie zullen ermee moeten leren leven. Uiteindelijk is het de waarheid en geen wishfull thinking op dit forum. Jullie logica rammelt.
  • Patrick Claeys

    5 jaar geleden
    Zoals verwacht dus: niks nieuws onder de zon. Dezelfde "verdachten" als destijds zullen dus het gelag betalen, terwijl de echte schuldigen, met meneer Poetin op kop, buiten schot blijven. Het kleine mannetje zal gewoon, als vanouds, door de grote deur blijven stappen, afkrakend van grootheidswaanzin. Wat een wereld!
  • Lisette Theunis

    5 jaar geleden
    Het was de bedoeling dat men per abuis een passagiersvliegtuig uit de lucht zou schieten. Het veelvuldig neerhalen van Oekrainse legervliegtuigen wou men dringend stoppen en anderzijds zo de steun het Westen bekomen. De Russen zijn niet zo dom om opzettelijk een burgervliegtuig neer te halen. Het vliegtuig werd door Oekraine geslachtofferd tegen de Sovjets in hun land.
  • mark germanus

    5 jaar geleden
    Rusland gaat die kerels zeker niet uitleveren,het is natuurlijk een drama,maar ik blijf erbij dat de echte schuldigen diegene zijn die het vliegplan goedgekeurd hebben.Over een oorlogsgebied stuur je geen burger vliegtuigen.Is er al eens uitgezocht WIE daarvoor verantwoordelijk is? Heel dit onderzoek is een schijnheilige bedoening om maar zeker Rusland te kunnen beschuldigen.
  • johan debue

    5 jaar geleden
    Dat vliegtuig moest daar niet zijn en waarom kreeg het de opdracht om lager te vliegen.